Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a tâlhărit o angajată a unei săli de jocuri de noroc din Pitești a fost reţinut

Twitter
jocuri de noroc pacanele

Un tânăr de 21 de ani a fost reţinut sub acuzaţia că, în noaptea de 10 spre 11 august, purtând o cagulă şi folosind un cuţit, ar fi deposedat, prin acte de violenţă, angajata unei săli de jocuri de noroc din Piteşti de borseta în care se aflau încasările, în valoare de 2.000 de lei, potrivit Agerpres.

''În ziua de 1 septembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, şi au reţinut un bărbat de 21 de ani, din comuna Cocu'', informează IPJ Argeş.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 august, în jurul orei 00,30, cel în cauză, purtând o cagulă şi folosind un cuţit, ar fi deposedat, prin acte de violenţă, angajata unei săli de jocuri de noroc din Piteşti, de borseta în care se aflau încasările, în valoare de 2.000 de lei.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, a fost identificat autorul, care a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere, pus în executare de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Poiana Lacului.

După administrarea probatoriului, joi, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.