Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care s-a rătăcit în pădure în timp ce culegea ciuperci a fost găsit în siguranță după două ore de căutări

cautari

Un bărbat din judeţul Botoşani plecat să culeagă ciuperci, miercuri dimineaţă, s-a rătăcit în pădure şi a sunat la 112 după ajutor, el fiind găsit teafăr în cursul serii, după două ore de căutări.

Reprezentanţii Inspectoratului de pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani au anunţat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Flămânzi, rătăcit în pădurea de la marginea localităţii, a fost găsit după aproape două ore de căutări, de pompieri şi pădurari, potrivit news.ro.

“Din primele informaţii, barbatul a mers în padure, la culeg ciuperci, în cursul dimineţii. În jurul orei 16:00, a realizat că nu mai găseşti drumul spre casă şi a sunat la 112 după ajutor. Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani şi Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de intervenţie, o ambulanţă SMURD, o şenilată, poliţiştii, pădurari şi pompierii voluntari din oraşul Flămânzi au început să îl caute, imediat”, au precizat pompierii.

El a fost găsit în pădure, la aproximativ un kilometru de un drum de acces. Bărbatul a fost evaluat de un echipaj SMURD, iar paramedicii au constatat că nu are nevoie de îngrijiri medicale.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.