Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care şi-ar fi omorât partenera în bătaie a fost arestat preventiv

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Bărbatul cercetat pentru că ar fi omorât-o în bătaie pe concubina sa, în localitatea Tetoiu, în noaptea de 29/30 septembrie, a fost arestat preventiv, au anunţat luni reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Bărbatul, pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, ar fi lovit-o pe femeie, cu pumnii şi picioarele.

"Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 30 septembrie 2018, reţinerea inculpatului Jurca Achim Ion şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor comis asupra unui membru de familie. La data de 01.10.2018, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatului un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile. Probatoriul administrat a relevat faptul că, în seara zilei de 29 septembrie 2018, pe fondul unui conflict spontan dar şi a consumului de alcool, inculpatul Jurca Achim Ion a exercitat acte de agresiune asupra victimei E.N., concubina sa, lovind-o în mod repetat cu pumnii şi picioarele peste faţă, cap şi corp, rezultând astfel, decesul acesteia", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, remis luni AGERPRES.

În cauză, investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.