Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul de 70 de ani care a murit în accidentul din Bacău și-a stropit soția cu acid înainte de a urca la volan

www.realitatea.net
ambulanță accident

Bărbatul de 70 de ani care a murit, joi, într-un accident rutier în localitatea băcăuană Coțofănești și-a stropit soția cu acid înainte de a se urca la volan. Femeia a fost transportată la spitalul din Onești și apoi transferată la Bacău. Totul ar fi pornit de la o ceartă dintre cei doi soți, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Bacău, polițiștii din Onești au fost sesizați, joi, la numărul 112, cu privire la faptul că o femeie a fost stropită cu acid.

„Polițiștii din Onesti au fost sesizați prin apel 112 de faptul că un bărbat și-ar fi stropit soția cu o substanță necunoscută, în zona feței. Din cercetările efectuate s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, gestul bărbatului fiind ca urmare a unui conflict spontan cu soția", a declarat Cătălina Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Citește și: Justiție oarbă! Doi torționari au fost achitați de instanță

În timp ce verificau această situație, politiștii au fost sesizați și despre un accident rutier. „Un bărbat de 70 de ani, care conducea un autoturism pe DN 11, în afara localității Coțofănești a ieșit pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un TIR care circula regulamentar. Se fac cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă", a mai spus, pentru MEDIAFAX, Cătălina Păduraru. În urma impactului, bărbatul a murit.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul de 70 de ani care și-a pierdut viața în urma accidentului din apropierea localității Coțofănești este cel care își stropise anterior soția cu acid.

Femeia de 58 de ani a fost transportată de urgență la spitalul din Onești, având arsuri pe față, gât, mâini și torace. Mai apoi, a fost transferată la Spitalul Județean Bacău.

„Este internată în secția de Chirurgie Plastică o pacientă, transfer de la Onești, cu arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirela Romaneț, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Bacău.

Citește și: Lovitura de grație pentru Viorica Dăncilă ar putea veni chiar de la Liviu Dragnea! Mutarea făcută din închisoare

Politiștii fac cercetări într-un dosar de vătămare corporală și într-un dosar de ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.