Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul de 72 de ani din București care a ucis cu drujba o angajată gravidă a fost trimis în judecată

Radu Pop
evz.ro
crima politia

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui inculpat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat (cu premeditare, asupra unei femei gravide și prin cruzimi).

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

În data de 07 decembrie 2023, în intervalul orar 09.29 – 09.38, aflându-se în interiorul unui magazin alimentar din mun. București, sector 3, inculpatul, un barbat de 72 de ani, i-a aplicat victimei (o femeie de 23 de ani, angajată a magazinului), mai multe lovituri cu o drujbă pusă în funcțiune și cu un cuțit, provocându-i multiple plăgi tăiate și înjunghiate în diferite zone ale corpului, acte de violență care au provocat decesul victimei.

Victima a fost aprope decapitată, cazul având detalii absolut șocante.

Totul a fost premeditat

„Probele au stabilit că inculpatul a făcut pregătiri pentru săvârșirea faptei, sens în care a încuiat ușa de acces în magazin și a poziționat în apropierea locului faptei obiectele vulnerante utilizate ulterior pentru uciderea victimei. Având în vedere ferocitatea atacului, multitudinea de leziuni pe care le-a produs victimei și localizarea acestora, precum și obiectele pe care inculpatul le-a folosit la atac, în cauză a fost reținută agravanta săvârșirii omorului prin cruzimi. De asemenea, întrucât inculpatul știa că victima era însărcinată, în cauză a fost reținută și agravanta săvârșirii omorului asupra unei femei gravide”, mai spun procurorii.

Cercetările au fost efectuate cu inculpatul aflat în stare de arest preventiv.

Procurorii mai susțin că la crimă nu au existat martori: „Probele administrate în cauză nu au confirmat prezența unei alte persoane la fața locului nici în timpul săvârșirii infracțiunii, nici ulterior până la sosirea polițiștilor la fața locului”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.