Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii șocante în cazul crimei din sectorul 3. Vânzătoarea ucisă, aproape decapitată, ar fi fost abuzată sexual de criminal. Declarații halucinante

news.ro
masina politie

Vânzătoarea de 23 de ani, însărcinată în trei luni, a fost aproape decapitată, potrivit surselor din anchetă. Atacatorul, care este tatăl patroanei, a folosit o drujbă la măcel. Iar asta nu este tot. Familia tinerei sustine că, în trecut, bărbatul ar fi abuzat-o sexual.

Moartea fetei a fost una violentă și a avut loc în doar 9 minute. Bărbatul ar fi lovit-o de mai multe ori cu o armă albă și o drujbă cu care a încercat să o decapiteze.

Un fost angajat al magazinului spune despre criminal că își ieșea din minți când venea vorba de bani. O ipoteză luată în calcul este că individul o bănuia pe vânzătoare că fură din profit.

Și vecinii sunt șocați de cele întâmplate.

Totodată, fata i-ar fi mărturisit în trecut soacrei ei că angajatorul său, bărbatul de 72 de ani, ar fi abuzat-o sexual în garsoniera lui.

Ucigașul a spus că nu-i pare rău, iar adevăratul motiv al crimei îl va ști doar el și tânăra moartă

Sunt scenarii acum, potrivit cărora, există posibilitatea ca bebelușul nenăscut să fi fost al criminalului care este cu 50 de ani mai mare decât tânăra ucisă.

Bărbatul a fost audiat de mai multe ori, dar doar prima dată a dat detalii importante polițiștilor de la Secția 12, apoi a tăcut în fața ofițerilor de la Omoruri și nu a vrut să ofere alte detalii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.