Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul din Botoșani împușcat de un polițist pe care l-a amenințat cu toporul, dus la Iași

jurnal.md
topor

Bărbatul de 58 de ani din oraşul Flămânzi, județul Botoșani, împușcat în picior, joi seara, de un polițist, a fost transferat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. Bărbatul a fost operat în clinica de Chirurgie Cardiovasculară și este acum în ATI.

Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul „Sfântul Spiridon din Iași”, în cursul nopții de joi spre vineri.

„Plaga de la membrul inferior drept a generat ischemie acută, deci atingere vasculară importantă, drept pentru care, după evaluare și stabilizare în UPU, pacientul a fost internat în clinica de Chirurgie Vasculară, a mers direct în sală în vederea salvării membrului inferior. Pacientul nu este în risc vital, dar prezintă un risc funcțional extrem de important. Rămâne în terapie intensivă" a declarat, pentru MEDIAFAX, medicul șef al UPU Smurd Iași, Diana Cimpoeșu.

Citește și: Polițiștii sunt trimiși în misiuni cu hainele de vară

Bărbatul de 58 de ani a ajuns joi seara la spital, după ce fost împușcat într-un picior de un agent de poliţie pe care a vrut să îl lovească cu un topor. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp, polițiștii au fost amenințați și atacați în timp ce interveneau pentru aplanarea unui scandal în familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.