Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul din Covasna care a ucis-o pe mama concubinei sale, arestat preventiv pentru 30 de zile

ciocanel judecator

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, acuzat că ar fi omorât-o pe mama concubinei sale, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna. Potrivit unui comunicat de presă remis miercuri Agerpres, crima s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan, în urma altercaţiei alte două persoane ajungând la spital.

"În data de 13 martie, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a fost sesizat printr-un apel prin numărul unic 112, despre faptul că într-o locuinţă din Ozun a avut loc un scandal. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat, în locuinţa respectivă, o femeie în vârstă de 65 de ani, decedată, pe corpul căreia au fost descoperite urme de violenţă (...) Din primele verificări s-a stabilit că femeia ar fi decedat după ce ar fi fost lovită în zona capului de concubinul fiicei acesteia, pe fondul unui conflict spontan. În mai puţin de o oră şi jumătate de la sesizare a fost identificat şi tânărul în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea acestei fapte. Totodată, s-a stabilit că acesta ar fi agresat şi alte două persoane, concubina acestuia şi o vecină, cele două fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale", se arată în comunicat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.