Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul dispărut joi, când se afla la pescuit, a fost găsit la domiciliu

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Bărbatul dispărut joi după-amiază, când se afla cu prietenii la pescuit, la Băile Tuşnad, fiind căutat de echipaje de intervenţie timp de mai multe ore, a fost găsit de poliţişti la domiciliul său, în judeţul Bacău, unde a plecat fără să anunţe pe cineva, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, potrivit Agerpres.

Reprezentantul IPJ a afirmat pentru AGERPRES că bărbatul, de 65 de ani, este din comuna Agăş, judeţul Bacău şi se afla la Băile Tuşnad împreună cu trei prieteni, cu care venise să pescuiască pe malul Oltului. La un moment dat, el nu a mai fost văzut de prietenii săi, care au început să îl caute, fără succes.

La câteva ore de la dispariţie, aceştia au sunat la numărul de urgenţă 112 şi mai multe echipe mixte de poliţişti, pompieri, salvamontişti şi jandarmi au pornit în căutarea bărbatului. Misiunea a fost îngreunată de faptul că era întuneric, iar în zonă umblau urşi, echipele fiind retrase de pe teren în jurul orei 22.00.

Gheorghe Filip a declarat că, în urma verificărilor, bărbatul a fost găsit la domiciliul său din comuna Agăş, unde a plecat fără să anunţe pe cineva.

"Urmează să clarificăm motivele şi împrejurările în care el s-a întors la domiciliu. Am luat legătura cu colegii de la postul de poliţie Agăş, care s-au deplasat la faţa locului pentru a confirma prezenţa la domiciliu şi pentru a stabili împrejurările în care bărbatul a plecat de la Băile Tuşnad, fără să comunice cu prietenii lui" , a declarat reprezentantul IPJ Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.