Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul filmat abandonând trei pui de câine primește amendă de 4.000 de lei

europafm.ro
amenda politie

Bărbatul care a fost filmat în timp ce abandona trei pui de câine pe o stradă din comuna Aghireş, judeţul Cluj, a fost identificat de poliţişti şi amendat cu 4.000 de lei.

 

”Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public din data de 3 februarie a.c. referitoare la abandonarea unor patrupezi în localitatea Băgara, comuna Aghireş, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au efectuat demersurile necesare pentru identificarea persoanei vinovate, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 57 de ani, din Cluj-Napoca. Acesta a fost sancţionat contravenţional în temeiul Legii 205/2004 privind protecţia animalelor, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, pentru abandonul a 3 exemplare canine”, anunţă, luni, Poliţia judeţeană Cluj, potrivit news.ro.

Clujeanul a fost filmat, în 2 februarie, în timp ce opreşte autoturismul, coboară de la volan îşi pune mănuşi şi scoate din portbagaj, pe rând, trei pui de câine pe care îi lasă pe stradă. Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare de o asociaţie pentru protecţia animalelor ai cărei reprezentanţi au anunţat că nu au mai găsit la faţa locului puii abandonaţi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.