Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcă răsturnată în Dunăre: Doi dintre pasageri sunt de negăsit

antena3.ro
dunare fierbe

UPDATE

Cele două persoane dispărute luni în apele braţului Borcea nu au fost găsite până la lăsarea serii, iar căutările vor fi reluate marţi dimineaţa, la prima oră, fiind solicitat şi sprijinul unei echipe de scafandri de la ISU Bucureşti-Ilfov, a anunţat Biroul de presă al ISU Ialomiţa.

O barcă în care se aflau patru bărbaţi s-a răsturnat, luni, pe braţul Borcea, în localitatea Vlădeni, două persoane, de 42 de ani, respectiv 48 de ani, fiind date dispărute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt Ani Cercel, în jurul orei 13,35, printr-un apel la 112 a fost solicitat sprijinul pompierilor, întrucât pe malul Borcea, localitatea Vlădeni, o barcă în care se aflau patru bărbaţi s-a răsturnat şi doar doi dintre aceştia au reuşit să se salveze.

Știrea inițială

O barcă în care erau patru bărbați s-a răsturnat, luni, în Dunăre, în județul Ialomița. Doi dintre ei au reușit să ajungă la mal, iar ceilalți doi sunt căutați de pompieri.

Potrivit ISU Ialomița, pompierii au fost sesizați prin apel la 112 că pe malul Brațului Borcea, în localitatea Vlădeni, o barcă în care se aflau patru bărbați s-a răsturnat, informează mediafax.ro.

Citește și: Daniel Funeriu, un nou derapaj grav la adresa lui Tudor Gheorghe: ‘Când l-am atacat pe mizerabilul rapsod’

Doi dintre aceștia au reușit să ajungă la mal. Este vorba de doi bărbați cu vârste de aproximativ 36 și 37 de ani, care au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar unul dintre ei a fost dus la Spitalul din Fetești. Cel de-al doilea a refuzat transportul la spital.

„Pentru căutarea posibilelor persoane înecate, bărbați de aproximativ 42 ani, respectiv 48 ani, s-au început operațiunile de çăutare. Intervenția se află în dinamică”, a transmis ISU Ialomița.

Citește și: PNL se pregătește de alegeri: `Să nu primească niciun primar`!

La fața locului intervin patru echipaje de pompieri cu două bărci pneumatice, un echipaj SMURD și unul de la SAJ Ialomița.

Comuna Vlădeni se află în estul județului Ialomița, pe malul stâng al brațului Borcea al Dunării.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Ministrul Justiției dezvăluie că mai e un pas până la desființare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.