Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcă răsturnată pe Mureş: Trupul băiatului găsit în râul Mureş, în Ungaria, a fost identificat, fiind vorba despre unul dintre copii dispăruţi

oltenianews.ro
barca mures

Barcă răsturnată pe Mureş: Trupul băiatului găsit în râul Mureş, în Ungaria, a fost identificat, fiind vorba despre unul dintre copii dispăruţi

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a anunţat că a fost stabilită identitatea cadavrului găsit în râul Mureş, în Ungaria, în zona localităţii Mako, acesta fiind băiatul declarat dispărut după ce o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, în 30 aprilie.

”În seara zilei de 9 mai a.c., în urma schimbului de informaţii cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, am fost informaţi despre faptul că a fost stabilită identitatea cadavrului minorului, descoperit pe râul Mureş, în Mako, Ungaria, în după-amiaza zilei de 8 mai a.c.. Este vorba despre unul dintre copiii minori, căutaţi din seara zilei de 30 aprilie a.c., când, pe râul Mureş, în zona localităţii Semlac, o barcă cu 12 ocupanţi s-a scufundat”, a transmis IPJ Arad.

Imediat după ce a fost găsit, luni, cadavrul băiatului a fost transportat la serviciul de Medicină Legală Szeged, pentru a fi identificat.

Rămâne dispărută o fetiţă, iar pompierii şi scafandrii încă o caută.

În seara zilei de 30 aprilie, o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş.

În urma accidentului un copil de 3 ani a murit, iar patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost daţi dispăruţi. Şi adulţii au fost găsiţi şi identificaţi zilele trecute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.