Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona a câștigat, în deplasare, scor 0-4, cu Espanyol, în La Liga. Messi a fost din nou decisiv pentru formatia blau-grana

www.hindustantimes.com
Messi Argentina

Barcelona s-a impus fără probleme pe terenul lui Espanyol, Cornella-El Prat, în etapa cu numărul 15 în La Liga. Catalanii au punctat de patru ori în poarta rivalei din oraș. Lionel Messi a fost eroul grupării blaugrana informează news.ro

Argentinianul a deschis scorul dintr-o lovitură liberă executată spectaculos. Decaru Barcelonei s-a implicat și în a doua reușită a Barcelonei, i-a pasat decisiv lui Dembele, care s-a înscris și el pe lista marcatorilor.

Luis Suarez a dus scorul la 3-0, iar Messi, în repriza secundă,a înschis tabela de marcaj, dintr-o nouă lovitură liberă și a ajuns la nouă astfel de reuşite în 2018, mai multe decât orice echipă din campionatele de top ale Europei.

Messi a mai stabilit un record personal. A ajuns la 11 goluri în actualul sezon din La Liga şi este primul jucător din istorie care marchează cel puţin 10 goluri în 13 stagiuni consecutive din campionatul spaniol.

Argentinianul a vorbit la finalul partidei, Espanyol - Barcelona, încheiată 0-4 și a explicat cum a reușit să marcheze în același două goluri din lovitură liberă: "Urmez un ritual și atunci când îmi iese bine prima dată, încerc, a doua oară să fac la fel, să nu schimb nimic".

"Știam pe ce teren venim și contra cărei echipe vom juca și toți am intrat pe teren foarte motivați. Espanyol venea după un meci bun, iar noi am reușit să nu o lăsăm să joace așa cum obișnuiește să evolueze în acest sezon", a mai spus Messi, potrivit sport.es, care nu l-a uitat pe antrenorul lui Espanyol, Rubi (n.red. - a fost secundul tehnicianului Tito Vilanova, când acesta din urmă a pregătit-o pe Barcelona, în perioada 2013- 2014): "Espanyol are un antrenor mare și trebuia să facem o partidă bună pentru a câștiga. Am fost foarte hotărâți și am avut noroc că am marcat atât de repede. Știam, de asemenea, că Espanyol este mai slabă atunci când nu are mingea".

Barcelona este pe primul loc în La Liga, cu 31 de puncte, urmată de Sevilla și Atletico Madrid, amândouă la egalitate de puncte, 28. Real Madrid, cu un joc în minus (va evolua duminică, 9 decembrie, de la ora 17:15, în deplasare, la Huesca) este pe poziția a cincea cu 23 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.