Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona a umilit-o pe Real la Madrid: S-a terminat 4-0 pentru catalani / VIDEO

Barcelona a umilit-o pe Real chiar la Madrid! S-a terminat 4-0 pentru catalani într-un meci în care Lionel Messi a evoluat din postura de rezervă după 2 luni de pauză. Suarez a deschis balul pe Santiago Bernabeu după doar 11 minute, iar Neymar a făcut 2-0 cu 6 minute înainte de pauză din assistul lui Iniesta. Iniesta și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor imediat după pauză (53). Același Suarez a închis tabela în minutul 74 din pasa lui Jordi Alba.

VEZI GOLURILE AICI

Real a terminat meciul în 10 oameni după ce Isco a fost eliminat în minutul 84. Este primul succes al Barcelonei la cel puțin 4 goluri în fața lui Real Madrid pe Santiago Bernabeu după cel din mai 2009, cînd catalanii s-au impus cu 6-2.

Între timp a fost o diferență mai mare între cele două echipe, însă pe Camp Nou. În noiembrie 2010 Barcelona se impunea și mai clar, 5-0.

În urma acestui scor Barcelona se distanțează în fruntea clasamentului. Catalanii au 30 de puncte, în timp ce Real Madrid e pe 2, cu 24 de puncte. Poate cădea pe locul 3 dacă Atletico va cîștiga la Sevilla, cu Betis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.