Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona îi cere lui Ousmane Dembélé să plece 'cât mai repede posibil'

www.101greatgoals.com
Ousmane Dembele FC Barcelona

Sătulă de tergiversările lui Ousmane Dembélé, care încă nu și-a prelungit contractul, Barça i-a cerut francezului să părăsească clubul în această iarnă, informează publicația L'Équipe, informează Mediafax.

Prin vocea directorului său sportiv Mateu Alemany, Barça a anunțat joi dimineață că i-a cerut lui Ousmane Dembélé să plece de la club „cât mai repede posibil". Aflat la final de contract în iunie, extrema internațională franceză în vârstă de 24 de ani a primit mai multe oferte de prelungire și i-ar fi mărturisit lui Xavi, antrenorul său, dorința de a rămâne. Însă până în prezent nu s-a ajuns la niciun acord între clubul catalan și reprezentanții jucătorului.

„Nu se pare evident că jucătorul vrea să continue și să se implice în proiectul de viitor al Barça", a declarat Alemany. „În aceste condiții, i-am spus lui și agenților săi că trebuie să plece cât mai repede posibil. "

Xavi, antrenorul lui Barça, îi dăduse un ultimatum jucătorului miercuri, într-o conferință de presă: „Ori prelungește, ori pleacă". El nu l-a convocat pentru optimile de finală din Copa del Rey împotriva lui Athletic Bilbao, ce se joacă joi seara la San Mamés.

„Decizia antrenorului este în concordanță cu poziția clubului și cu evoluția evenimentelor", a spus Alemany. „Faptul că nu este convocat este consecința logică care a evidențiat clar dorința jucătorului de a nu continua. "

Sosit la Barça în vara anului 2017, după un sezon la Borussia Dortmund, Dembélé a jucat doar 129 de meciuri, în patru ani și jumătate la clubul blaugrana, din cauza unei serii de accidentări care l-au ținut departe de teren aproape doi ani în total.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.