Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona se pregătește pentru un super transfer: Willian, de la Chelsea

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Barcelona se gândește deja la perioada de transferuri din vară, iar catalanii, care n-au făcut vreo mutare spectaculoasă în această iarnă, se pregătesc pentru un super transfer: Willian, brazilianul celor de la Chelsea, potrivit Mediafax.

Ajuns în Premier League după ce a strălucit la Șahtior sub comanda lui Mircea Lucescu, Willian se pregătește pentru provocarea carierei sale, după ce a luat cinci trofee cu Chelsea, la care a ajuns în 2013: Premier League (2), Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei și Europa League.

În vârstă de 31 de ani, Willian va veni la liber de contract la Barcelona, conform celor de la Marca. Brazilianul a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu Chelsea, care expiră pe 30 iunie. Londonezii ar fi vrut să se despartă de Willian încă din această iarnă, pentru a nu-l pierde fără niciun ban, dar Lampard s-a opus transferului, în condițiile în care n-are foarte multe variante pentru ofensivă.

Citește și: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE S-a aflat DE CE a naufragiat vaporul plin cu peste 14.000 de oi

Willian, doar rezervă în meciul de azi cu Leicester City, este reprezentat de agenția Sport Invest, care colaborează cu un alt brazilian cunoscut, Coutinho, aflat și el aproape de un transfer la Barcelona. Starul lui Chelsea a marcat 4 goluri în acest sezon de Premier League, în 23 de partide.

Barcelona l-a vrut în acest mercato pe Richarlison, după accidentarea lui Luis Suarez, însă Everton a refuzat o ofertă de 100 de milioane de euro.

32 de milioane de euro este cota lui Willian, conform transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.