Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bârfe la Hollywood: Jennifer Lopez + Ben Affleck = LOVE?

okmagazine.ro
Jennifer Lopez Ben Affleck

La două săptămâni după despărţirea de Alex Rodriguez, cu care a fost logodită doi ani, Jennifer Lopez a fost văzută alături de Ben Affleck, iar zvonurile unei posibile relaţii între cei doi nu au întârziat să apară.

J LO, în vârstă de 51 de ani, a fost văzută în ultimele zile în compania lui Ben Affleck, fostul său iubit. Paparazii l-au forografiat pe Ben, joi, coborând din SUV-ul lui Jennifer, potrivit Mirror.

S-a scris că perechea „a petrecut timp împreună în Los Angeles,” actorul fiind cel care s-ar duce la una dintre casele cântăreţei.

„Cei de la pază îl ia dintr-o locaţie apropiată şi îl aduce înapoi după câteva ore petrecute acasă la ea”, a spus o sursă pentru Page Six.

Se spune că Ben a vizitat-o pe Jen de cel puţin trei ori de când s-a întors, recent, în SUA, după o perioadă petrecută în Republica Dominicană, unde a lucrat la filmul ”Shotgun Weddings.”

JLo şi Ben au fost iubiţi din iulie 2002 până în ianuarie 2004, perioadă în care au fost şi logodiţi, dar au amânat nunta cu doar patru zile înainte de data la care era programată.

Ben Affleck s-a căsătorit cu colega sa, Jennifer Garner, în 2005 şi au împreună trei copii. Cuplul s-a despărţit în 2015, divorţând în 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.