Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Dan Barna la filmulețul cu Dacian Cioloș: A încercat să devină și el viral / VIDEO

Facebook
Dan Barna Dacian Cioloș Barna Cioloș

Liderul USR Dan Barna a devenit viral pe internet la începutul lunii aprilie când s-a prefăcut într-un clip că lucrează la laptop. Episodul a provocat o avalanșă de glume. Ulterior, Dan Barna s-a amuzat și el de situația apărută: „A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu. Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil din astfel de situaţii. Cu atât mai mult când le provoc"

După episodul cu Dan Barna, preşedintele PLUS Dacian Cioloş s-a filmat și el recent la Parlamentul European în timp ce lucrează la laptop și spune „Acum eu chiar bat la taste. Eu chiar scriu pe bune”.

Dan Barna a reacționat joi, la Digi24, la videoclipul lui Dacian Cioloș: „Este o glumă continuată. Faptul că Dacian mai face astfel de glumițe este un lucru bun. Și tehnocrații sunt oameni. Am avut o discuție cu Dacian în care râdeam cum momentul pe care l-am creat a devenit viral. Pare că a încercat să devină și el viral. Este savoarea unui dialog politic”, a declarat Dan Barna.

Liderul USR a a adăugat că relația cu PLUS este una bună și că între cele două partide sunt în continuare discuții despre o fuziune. „Sunt trei variante: fuziune înainte de alegerile locale, între locale și parlamentare, sau după alegeri. Eu cred ca fuziunea ar fi buna acum inainte de alegeri pentru a da incredere și un anumit mesaj electoratului”, a mai declarat Barna.

VIDEO cu Dan Barna:

VIDEO cu Dacian Cioloș:

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.