Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barna nu ia în serios declarațiile lui Florin Cîțu: Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre

Facebook
Dan Barna

Liderul USR PLUS, Dan Barna, a declarat referitor la afirmațiile premierului Florin Cîțu care spune că  nu își mai dorește o alianță politică pe București în cazul în care ajunge preșdinte al PNL că relația cu partenerii de coaliție este funcțională.

„Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre. Sunt lucruri asupra cărora suntem de acord și unele asupra cărora încă dezbatem să găsim soluții. Nu o să iau declarațiile din campaniile electorale în serios, așa cum sunt acum cei doi candidați de la PNL”, a declarat Barna.

El a explicat că România nu are o altă opțiune de guvernare decât această coaliție USR PLUS PNL  UDRM și pentru anii următori acaesta va fi coaliția care va guverna această țară

„Nu există în acest moment nicio discuție legată de schimbarea de portofolii sau ale subiecte. Avem un protocol semnat, nu este nicio discuție. Vom avea congresele în septembrie, vedem rezultatele, mergem mai departe. Stabilitatea guvernului este o miză foarte importantă pentru România ca să pune acum în discuție retragerea sau renunțarea”, a mai spus Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.