Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baron PSD, evaluatorul din umbră al Guvernului Tudose: 'Mă voi îngriji personal în această direcție'

ceas timp umbra

Preşedintele PSD, Marian Oprişan, a declarat că speră ”ca necesitatea schimbării Guvernului Grindeanu să nu ascundă nimic altceva decât s-a declarat oficial”. El a adăugat că speră ca noul Guvern să ducă la îndeplinire programul de guvernare al PSD şi că va fi ”un atent supraveghetor al funcţionării Executivului”, iar dacă va constata sincope în activitatea noilor aleşi ”va fi primul” de la care se vor auzi ”critici dure”, anunță România tv.

Anunț CLAR al lui Mihai Tudose: 'PSD și ALDE au dreptul de A CONTROLA...'

”Guvernul în ansamblu corespunde exigenţelor PSD şi, după părerea mea, chiar şi exigenţelor cetăţenilor României. Numai că, repet, după părerea mea, sper ca necesitatea schimbării Guvernului Grindeanu să nu ascundă nimic altceva decât s-a declarat oficial, pentru că eu nu doresc sub nicio formă ca ziua în care am hotărât şi ziua în care a trecut moţiunea de cenzură împotriva propriului guvern să fie de fapt ziua în care am trădat membrii şi simpatizanţii PSD şi pe cetăţenii României”, a declarat Oprişan, joi seară, la Focşani.

E OFICIAL! Dragoș Pătraru NEGOCIAZĂ plecarea de la Digi 24. Ce planuri are vedeta - VIDEO


Preşedintele PSD Vrancea a adăugat că, dacă Guvernul îşi va respecta obligaţiile luate, ar putea rezista până în anul 2020.

”Cred că acest guvern va supravieţui până în anul 2020 cu o condiţie: acest Guvern are obligaţia să-şi îndeplinească promisiunile faţă de cetăţenii României. Mă voi îngriji personal în această direcţie, pentru că altfel veţi auzi nemulţumirile mele cu privire la funcţionaerea echipei guvernamentale şi a administraţiei centrale. O spun foarte clar, în momentul în care acest guvern se va abate de la această linie, vom acţiona, pentru că suntem primul partid care în momentul unei autoevaluări a avut tăria şi capacitatea să schimbe echipa guvernamentală din mers. Nu este nicio nenorocire că am schimbat, dar scopul declarat al schimbării guvernului a fost eficientizarea activităţii guvernamentale. Voi fi un atent supraveghetor al functionarii Guvernului. Dacă Guvernul acesta nu va funcţiona, de la mine veţi auzi prima oară cele mai dure critici la adresa administraţiei centrale“ a mai spus liderul PSD, Marian Oprişan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.