Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

E OFICIAL! Dragoș Pătraru NEGOCIAZĂ plecarea de la Digi 24. Ce planuri are vedeta - VIDEO

dragos-patraru-dsc2657-starea-natiei

Doar un an a rezistat Dragoș Pătraru la Digi 24. Acum, Pătraru a anunţat în cadrul ultimei sale emisiuni că negociază plecarea de la postul tv.

"Presa care apără interese ale unor instituții și ale unor corporații e un nonsens. Presa nu poate avea în vedere decât binele oamenilor, sancționând derapajele - uneori inimaginabile - ale instituțiilor și ale corporațiilor. (...)Motiv pentru care, deși mai avem doi ani de contract cu această instituție, cred că ne vom despărți aici.", a spus Pătraru în ultima emisiune.

El a precizat că emisiunea va continua, dar în altă parte:

"Nu ne despărțim însă de dumneavoastră, pentru că asta e, deja ne-am obișnuit, ne mutăm taraba în altă parte, dacă vom reuși să ne înțelegem cu acești oameni în privința încheierii contractului din care mai avem doi ani.", a completat Pătraru.

Citeşte şi: Val de demisii. România TV pierde încă două vedete.

Vedeta a vorbit şi despre motivele care l-au condus să ia această decizie.

"Filosofia după care ne-am orientat mereu în ceea ce am făcut aici, la Starea Nației, a fost asta: să nu tratăm niciodată privilegiat instituțiile de forță, să lovim de fiecare dată acolo unde este puterea.

Să vorbim despre România așa cum este ea: săracă, sărăcită, cu atât de mulți oameni ținuți în mizerie, marginalizați, ba chiar acuzați că au ajuns așa cum au ajuns.

Mai multe drepturi pentru cât mai mulți înseamnă mai multă putere pentru cât mai mulți, înseamnă mai multe șanse pentru cât mai mulți.

Credem într-o societate care pune pe primul loc omul. Nu instituțiile, ci oamenii.

Din păcate, acum, după un an de muncă, avem certitudinea că am ajuns într-un loc în care toate aceste valori nu se regăsesc sau, dacă există, nu le vedem noi, nu le simțim.", a mai spus Pătraru.

Decizia vedetei a venit după ce a intrat în conflict cu conducerea televiziunii de știri după celebrul episod în care ziariștii de la Digi 24 au refuzat să difuzeze știrile în care postul era pus sub urmărire penală, alături de unul dintre șefi, de către DNA, scrie Revista Blogurilor.

Citeşte şi: Circul vine la Castel! Zeci de litografii ale unor pictori renumiţi, expuse la Castelul Cantacuzino.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.