Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronii PNL scot colţii - Fostul ministru Flutur: 'Cei care au votat să plece un guvern că trebuie să meargă până la capăt'

flutur

Liderul judeţean al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că acei politicieni care au declanşat procedurile pentru moţiunea de cenzură şi au votat-o trebuie să ''ducă până la capăt'' acest demers, pentru ca ''provizoratul şi interimatul'' să înceteze.

''Cei care au votat să plece un guvern eu cred că trebuie să meargă până la capăt, să găsim o soluţie alternativă, că România trebuie guvernată. Provizoratul şi interimatul trebuie curmat. Toată lumea aşteaptă de la cei care au pornit demersul şi l-au semnat şi l-au votat să-l ducă până la capăt (...) Dacă cineva dintre ei, să zicem, s-ar răzgândi ar trebui, cred,să explice'', a spus Flutur, potrivit Agerpres.

În opinia liderului liberal sucevean, trebuie găsită ''o formulă rapidă'' de guvernare care să fundamenteze bugetul pentru anul viitor şi să deblocheze finanţările pentru proiectele derulate cu fonduri europene.

''Să se facă bugetul. Oamenii, firmele, agenţii, primăriile să-şi pregătească programul pe anul viitor (...) Aştept cu sufletul la gură să deblocăm de la Ministerul Fondurilor Europene POIM-ul, apă-canal pe judeţul Suceava, un proiect de 230 de milioane de euro pentru 14 localităţi'', a spus Flutur.

"E nevoie de stabilitate. Cred că Partidul Naţional Liberal e un partid responsabil, nu fuge de guvernare, îşi asumă (...) Nu când vrei tu guvernezi, ci când are nevoie România de tine. Asta-i o abordare serioasă, de partid responsabil", a mai subliniat Gheorghe Flutur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.