Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronii PSD amenință: Vom face non-combat la alegeri!/ surse

absolventi

În PSD apele sunt departe de a fi liniștite. Au mers pe mâna șefului lor și au votat Guvernul Cioloș, dar acum încep regretele și furia. Nemulțumirile vin evident de la bani. Scăderea bugetului pentru Ministerul Dezvoltării îi lasă pe baronii PSD fără mulți bani.

Vezi și: Victor Ponta recunoaște: Nu a plecat că așa a vrut din funcția de premier

Mai exact, ceea ce a mai ramas din ”nobilimea” pesedista il preseaza acum pe liderul Liviu Dragnea sa-si tina promisiunile, respectiv sa-l convinga, el stie cum, pe actualul premier tehnocrat sa aprobe finantari grase pentru judetele pastorite de social-democrati. Context in care diminuarea cotei alocate Ministerului Dezvoltarii in bugetul pe 2016 i-a alertat pe ”baroni”, ba chiar i-a facut sa ameninte cu o atitudine ”non-combat” in viitoarele campanii electorale.

Vezi și: Cioloș a inventat PARLAMENTUL paralel

Pus la zid de colegi, Dragnea este obligat acum sa negocieze la sange cu Dacian Ciolos aprobarea bugetului pe 2016. Spre norocul liderului PSD, actualul sef al Guvernului vrea la randul lui sa se asigure ca proiectul de buget pe 2016 va trece fara hopuri (si amendamente) prin Parlament, motiv pentru care vrea sa discute ”face to face” cu toti liderii politici.

Problema este ca oricat de dornic ar fi Ciolos sa cada la pace cu parlamentarii, bugetul nu poate face fata tuturor pretentiilor financiare ridicate de pesedisti. Ceea ce inseamna ca Dragnea va avea viata grea in PSD, asta daca nu cumva reformarea partidului pe repede inainte il va scapa de ”baroni” inainte ca acestia sa poata coace vreo razmerita interna serioasa.

Vezi și: Dragnea, replica dura pentru Guvern: Nu suntem de acord sub nicio forma

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.