Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronii PSD nu vor să fie miei de sacrificiu: Mesajul către Victor Ponta

psd congres

Conducerea centrala a PSD a decis, luni, in sedinta Biroului Permanent National, excluderea din partid a presedintelui Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu, saltat de DNA.

Surse din partid au declarat ca decizia a fost luata deoarece Bigiu a fost prins "in flagrant'. "N-am avut ce sa mai facem. A fost prins în flagrant, n-ai ce să mai spui la un flagrant", spun surse din conducerea PSD.

Ce spun baronii PSD prinsi in gherele justitiei dar care nu au fost exclusi din partid si care sunt membri in BPN?

Deşi a votat excluderea şefului CJ Buzău, vicepresedintele PSD Mircea Cosma, şi el „un client” al DNA susţine că nu îi este teamă ca o astfel de măsură să i se aplice şi lui. „Păi nu merge aşa, retroactiv”, a spus el, contactat de gândul,info. În opinia lui însă, o astfel de decizie ar trebui luată doar dacă există o condamnare definitivă. „Eu aş vrea doar atunci când se confirmă o faptă de corupţie, că s-ar putea să fie dificil de reparat în cazul unei greşeli. Pe Bîgiu l-au prins în flagrant, acolo e altă discuţie. Una e flagrant, alta e hai să vorbim despre ceva”, a mai spus Cosma.

De aceeaşi părere este şi vicepresedintele PSD Marian Oprişan, care are pe rol un dosar de opt ani de zile.

„PSD este un partid democratic, valorile constituţionale sunt o prioritate pentru PSD. Orice persoană este considerată nevinovată conform Constituţiei, până la o sentinţă definitivă a instanţei de judecată. Respectând prevederile constituţională, PSD ar trebui să ia măsuri atunci când colegii noştri au probleme de acest gen”, a declarat Oprişan, potrivit sursei citat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.