Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Baronul Lamborghini' și strategia lui Nicolae Ciucă pentru Prahova: 'Dați-mi voie să gestionez aşa cum consider eu că este cel mai bine'

Facebook
Ciuca 20

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi despre o candidatură a lui Iulian Dumitrescu la Prahova, că este o strategie de partid pe care o gestionează aşa cum consideră el că este cel mai bine şi a precizat că nu este vorba de o singură propunere de candidatură în persoana lui Iulian Dumitrescu.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat la Parlament despre situaţia de la PNL Prahova, unde Iulian Dumitrescu, anchetat într-un dosar penale, doreşte să candideze pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean. ”Este o strategie de partid pe care daţi-mi voie să o gestionez aşa cum consider eu că este cel mai bine”, a spus Ciucă.

Întrebat dacă există şi alte nume luate în calcul de PNL pentru această candidatură, sau Iulian Dumitrescu este singura propunere, preşedintele PNL a răspuns: ”Nu există o singură variantă, în orice situaţie există mai multe variante”.

Citește și : PSD câștigă la pas Ploieștiul. Semnale de preluare și a Consiliului Județean Prahova - Sondaj CURS

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu susţinea recent că decizia privind candidatura lui Iulian Dumitrescu pentru un nou mandat la şefia CJ Prahova va fi luată de conducerea centrală a partidului.

”Iulian Dumitrescu a câştigat de la PSD un judeţ foarte greu în 2020, îmi doresc să găsim politic soluţia potrivită să păstrăm judeţul”, a spus Alina Gorghiu la Prima TV.

În acest moment, Iulian Dumitrescu nu-şi poate exercita mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean pentru că se află sub control judiciar, fiind acuzat de procurorii DNA că a luat mită peste 3,2 milioane de euro.

”E un dosar instrumentat de DNA şi o anchetă în curs. Nu e nicio condamnare”, a spus Alina Gorghiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.