Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul PNL de Braşov vrea să renunţe la afacerile în media

Aristotel Cancescu

După ce a intrat pe mâna DNA, Artistol Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, vrea să renunţe treptat la afacerile din domeniul media.

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat în ședința de marţi preluarea licenței audiovizuale a Mix 2 Brașov, deținută de Aristotel Căncescu, de către o o nouă societate. „Acționatul acestei firme dorește să predea treptat afacerile de media. A început cu această cesiune. Nu știu ce planuri are mai departe.”, a declarat în fața membrilor reprezentanta societății Canaris, citată de paginademedia.ro.

Astfel, postul de televiziune va trece de la Canaris SRL, la Necom Advertising, o societate ai cărei acționari sunt Florentin Cozmolici (95%) și Mihaela Nichita (5%). Florentin Cozmolici este un vechi angajat al grupului medie deținut de Aristotel Căncescu.

Canaris SRL mai deține două licențe audiovizuale, Mix TV în Brașov și TVF Făgăraș și două licențe de radio: Super FM în Brașov și Predeal.

Aristotel Căncescu este anchetat de DNA într-un dosar în care acuzat de atribuirea preferenţială a contractelor din bani publici şi umflarea artificială a sumelor din contracte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.