Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul PSD de Iaşi îl preferă pe Tăriceanu premier

Gheorghe Nichita

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, considera ca cea mai buna varianta de viitor premier ar fi Calin Popescu Tariceanu, atât pentru ca a mai îndeplinit aceasta functie, cât si pentru ca alaturi de el se poate discuta despre un nou proiect USL.

Întrebat, joi, la sediul PSD, daca Tariceanu ar fi cea mai buna varianta de premier, Nichita a raspuns: 'De ce nu, a fost prim-ministru, este un om de dreapta, un liberal, de ce nu ? Putem discuta de un proiect USL în continuare. E bine ca alianta are mai multe variante, e mai bine ca se discuta despre mai multe nume, dar s-a început cu Tariceanu', a opinat Gheorghe Nichita.
'Cum am discutat acum ceva timp, daca ne aducem aminte, când am creat USL, am discutat despre un presedinte la PNL si un premier la PSD. Adica USL ar fi functionat, lucrurile ar fi mers în acea directie, azi l-am fi avut candidat la presedintie pe Crin (n.r. - Antonescu). Dar Crin a rupt USL, a iesit de la guvernare, a trebuit sa ne asumam mai departe proiectul USL. Dar, cu un candidat la presedintie din partea noastra, azi discutam de acelasi principiu, de a împarti puterea. Eu, la Iasi, am facut acest lucru înca din 2009, nu am pastrat ambii viceprimari la PSD, cred ca si acum în România se impune acest lucru', a mai spus primarul Iasiului.
AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.