Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul PSD de Vrancea, audiat la DNA

oprisan dna

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, este audiat luni la DNA, după ce expertele din dosarul în care este anchetat social-democratul au fost arestate pentru 30 de zile.

"Traian Băsescu a dat ordin DNA să-mi facă un dosar. Un dosar care treneaza prin instanţă de 8 ani de zile. Nu cunosc modul de lucru al experţilor contrabili. Nu am cerut niciunui expert contabil sau niciunei părţi implicate în procesul meu, 100% politic, vreo intervenţie, vreun favor sau orice altceva. Nu este nici de competenţa mea să comentez aceste lucruri (arestarea experţilor - n.r.). Prejudiciul a fost inventat de un neexpert DNA, la comanda procurorului", a declarat Oprişan.

Expertele Ileana Roxana Cernea (Pintea) și Elena Valentina Mușuroiu din dosarul în care este judecat de mai mulți ani președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Potrivit unui comunicat al DNA, Ileana Roxana Cernea (Pintea), expert financiar contabil desemnat de instanță, este acuzată de favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu și fals intelectual. Elena Valentina Mușuroiu, expert parte, este acuzată de complicitate la favorizarea făptuitorului și la abuz în serviciu.

Vezi şi: LOVITURĂ grea pentru șeful baronilor din partea DNA

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.