Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul Tărâță, prins cu trădarea la alegerile europarlamentare

Culita Tarata
Deși la Neamț PSD și aliații săi au obținut unul dintre cele mai bune scoruri din țară, analiza rezultatelor, care s-a facut ieri în Comitetul Executiv al social-democraților, arată că UNPR-istul ar fi jucat la două capete.
Una dintre explicații este aceea că din cauza animozităților dintre Tărâță și președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene, baronul UNPR a făcut un mic blat local cu PNL-ul. De exemplu, in colegiile unde UNPR-ul are parlamentari, liberalii au obținut unele dintre cele mai bune scoruri la nivelul judetului. Ceea ce n-ar fi trebuit să se întâmple, având în vedere lunga experiență în campanii electorale a lui Culiță Tărâță.
Aceasta problema a fost pusa in discutie in Comitetul Executiv al PSD, cel care care a remarcat-o fiind chiar Victor Ponta. De altfel, problema de la Neamț este de mai multă vreme în atenția conducerii centrale a PSD.
Deși teoretic Culiță Tărâță este în alianță cu PSD și PC, la nivel local, în cadrul Consiliului Județean Neamț, funcționează o alianță între UNPR și PNL, care se opune proiectelor pe care le susține PSD. În plus, televiziunea controlată de baronul de Neamț a fost angajată în bătălia electorală de partea PNL și este cunoscută ca adversar înverșunat al PSD-ului. Acest lucru s-a văzut atât în timpul campaniei, cât și imediat după când mass-media controlată de familia Tărâță a sărit în apărarea președintelui CJ Neamț pentru a acoperi blatul făcut cu PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.