Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Başcanul Găgăuziei: Turcia va ajuta Moldova cu vaccinul anti-COVID

Info Tag
Irina Vlah

Başcanul din Găgăuzia, Irina Vlah, a declarat că Turcia va ajuta Moldova să lupte împotriva pandemiei, oferindu-i un lot de vaccinuri împotriva COVID-19.

Potrivit Infotag, ea a scris pe pagina sa de pe reţelele de socializare, că acest lucru a fost discutat în cadrul întâlnirii sale cu preşedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, la Ankara.

Potrivit acesteia, ea a cerut şefului Turciei asistenţă în combaterea pandemiei, iar Erdogan a promis că va oferi o astfel de asistenţă. În acelaşi timp, Vlah nu a specificat despre ce fel de vaccin este vorba şi ce cantitate poate să furnizeze Turcia, care nu produce vaccin.

"În timpul conversaţiei, au fost abordate şi o serie de subiecte socio-economice, a fost discutată situaţia politică din Moldova. Preşedintele turc a fost informat cu privire la progresele în implementarea proiectelor socio-economice din autonomie cu sprijinul guvernului turc. Vorbim despre construcţia unui complex sportiv multifuncţional, alimentarea cu apă la Vulcăneşti, pregătirea pentru construcţia colegiului industrial din Comrat", a explicat Vlah.

Ea şi-a exprimat recunoştinţa faţă de Recep Erdogan "pentru sprijinul şi pentru contribuţia imensă la dezvoltarea socio-economică a Găgăuziei".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.