Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet: Jucător de la Orlando Magic nu crede în reluarea sezonului NBA

www.agerpres.ro
NBA

Francezul Evan Fournier, jucătorul echipei Orlando Magic din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), suspendată din 11 martie din cauza pandemiei de coronavirus, nu crede că sezonul 2019-2020 va mai fi reluat, informează AFP.

"Nu ştiu ce cred alţii, dar eu cred din ce în ce mai puţin în reluarea sezonului", a scris jucătorul pe contul său de Twitter.

"Aici suntem în izolare. O reluare în iulie? Mai sunt patru luni. Ne-ar trebui cel puţin o lună de pregătire fizică, pentru că altfel ar fi un masacru de accidentări. Şi, în plus vom merge direct în play-off?", a adăugat Fournier.

Fournier (27 ani) a evocat în mesajul său unul din scenariile evocate regulat pentru reluarea sezonului în NBA, respectiv, un campionat restrâns cu debutul imediat al fazei play-off şi cu serii ce s-ar disputa după sistemul cel mai bun din trei meciuri, în loc de clasicul cel mai bun din şapte.

La momentul suspendării NBA, Orlando Magic se afla pe locul 8 în Conferinţa Estului, fiind virtual calificată pentru play-off.

Liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) a suspendat toate meciurile din acest sezon după depistarea primului jucător infectat cu coronavirus, francezul Rudy Gobert. Între timp, şi alţi baschetbalişti profesionişti au fost depistaţi pozitiv, între care Donovan Mitchell, colegul lui Gobert la Utah Jazz, şi Christian Wood de la Detroit Pistons.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.