Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet masculin: Şase meciuri din Euroligă, EuroCup şi BCL, programate în Turcia, sunt suspendate

frbaschet.ro
baschet final four

Euroliga a anunţat, marţi, suspendarea meciurilor programate în Turcia, ca urmare a deciziei guvernului turc de anulare a tuturor competiţiilor sportive pe teritoriul ţării, după tragedia provocată de cutremure. Alte trei meciuri din Basketball Champions League, toate programate în Turcia, au fost şi ele suspendate, fiind căutate soluţii pentru reprogramare, informează News.ro.

Astfel, sunt suspendate meciurile dintre Frutti Extra Bursaspor şi Mincidelice JL Bourg en Bresse (etapa a XIV-a, EuroCup), din grupa în care joacă şi U BT Cluj, respectiv cele dintre Anadolu Efes Istanbul - Real Madrid şi Fenerbahce Beko Instanbul - EA7 Emporio Armani Exchange Milan (etapa a XXIV-a, Euroligă).

Partida din EuroCup era programată miecuri, iar cele din Euroligă joi şi vineri.

Organizatorii Euroligii şi EuroCup au mai precizat că analizează toate datele disponibile, în circumstanţele date, pentru reprogramarea partidelor. De asemenea, şi-au exprimat condoleanţele pentru familiile victimelor tragediei care a lovit Turcia şi Siria.

Şi FIBA Europe, care organizează Basketball Champions League, a anunţat încă de luni amânarea partidelor din această săptămână, în urma situaţiei tragice din Turcia, şi a transmis condoleanţe tuturor celor afectaţi. Meciurile amânate, contând pentru etapa a XVI-a din BCL, sunt Darussafaka Lassa - UCAM Murcia, Bahcesehir College - BAXI Manresa şi Unicaja - Galatasaray Nef.

Sunt peste 5.000 de morţi, un număr necunoscut de răniţi şi de oameni blocaţi sub dărâmături, după ce mii de clădiri s-au prăbuşit în Turcia şi Siria, în urma celui mai puternic seism care s-a înregistrat, luni, în regiune după mai bine de un secol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.