Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet-NBA: Boston Celtics, Brooklyn Nets şi Orlando Magic, calificate în play-off-ul Conferinţei de Est

NBA

Boston Celtics, Brooklyn Nets şi Orlando Magic şi-au asigurat calificarea în play-off-ul Conferinţei de Est a Ligii profesioniste nord-americane de baschet NBA, după meciurile programate vineri în ''bula'' de la Orlando, potrivit Agerpres.

Boston Celtics a învins campioana Toronto Raptors cu 122-100, după un meci în care Jaylen Brown (20), Jayson Tatum (18) şi Kemba Walker (17) au făcut legea. Boston rămâne în cursă pentru locul doi din Conferinţa de Est, la luptă cu Toronto Raptors, dar are asigurată calificarea în play-off.

Brooklyn Nets, fără starurile Kevin Durant şi Kyrie Irving, ambii accidentaţi, a întrecut Sacramento Nets cu 119-106, meci în care Caris LeVert (22), Joe Harris (21) şi Jarrett Allen (17) au fost artizanii victoriei, care îi asigură calificarea în play-off-ul Conferinţei de Est.

Citește și: Adrian Năstase, intervenție, în direct, la Antena 3: Se readuce în circuitul public un partid important

Orlando Magic a pierdut meciul cu Philadelphia Sixers (101-108), dar în pofida eşecului şi-a asigurat calificarea în play-off-ul Conferinţei de Est, după ce Washington Wizards a fost învinsă de New Orleans Pelicans (107-118) şi nu mai are nicio opţiune de a lupta pentru locul opt, ultimul care permite accesul în play-off.

În alte două meciuri, San Antonio Spurs a învins Miami Heat cu 119-111, iar Memphis Grizzlies a dispusa de Oklahoma City Thunder cu 121-92.

În clasamentul Conferinţei de Est, Milwaukee Bucks este lider (55 victorii), urmată de Toronto Raptors (49), Boston Celtics (46), Miami Heat (43), Indiana Pacers (42), Philadelphia 76-ers (42), Brooklyn Nets (33), Orlando Magic (32), toate calificate pentru faza play-off.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.