Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschetbaliștii Rudy Gobert şi Donovan Mitchell s-au vindecat de coronavirus

coronavirus

Baschetbalistul francez Rudy Gobert şi coechipierul său Donovan Mitchell s-au vindecat de coronavirus, a anunţat, vineri, echipa Utah Jazz, adăugând că restul lotului şi staff-ul nu mai prezintă risc de infecţie, informează AFP.

"Departamentul Sănătăţii din Utah a determinat că toţi jucătorii şi personalul lui Jazz, inclusiv Donovan Mitchell şi Rudy Gobert, care au fost testaţi pozitiv la coronavirus, nu mai prezintă niciun risc de infecţie pentru alţii", a anunţat clubul din Salt Lake City.

Miercuri, Gobert a afirmat, pe Instagram, că se simte "mai bine de la o zi la alta", dar resimte încă anumite simptome.

"Încă nu mi-am găsit mirosul. Dar gustul revine câte puţin", a precizat el, adăugând că se antrenează din nou "în fiecare zi cu şedinţe cardio şi de forţă".

Consecutiv testului pozitiv al lui Gobert, primul constatat în NBA pe 11 martie şi care a determinat comisarul ligii profesioniste nord-americane de baschet să suspende imediat sezonul, toţi jucătorii şi membrii personalului echipei au fost supuşi unui test pentru depistarea bolii şi au fost izolaţi.

"14 zile mai târziu, ei au fost autorizaţi de Departamentul de Sănătate din Utah să iasă din carantină", a adăugat Jazz.

Pentru ca această decizie să fie luată, două teste negative pentru Covid-19 trebuiesc efectuate într-un interval de mai puţin de 24 de ore.

Jucătorii şi personalul lui Utah Jazz vor continua să practice distanţarea socială, limitând ieşirile în afara domiciliilor lor la activităţi esenţiale şi vor urma directivele NBA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.