Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, FURIBUND pe Facebook: Răspuns DUR dat unui contestatar

inquamphotos.com / Octav Ganea
traian basescu

Traian Băsescu a atras atenția asupra faptului că, în timpul mandatului său de preşedinte, românii nu au dus lipsă de vaccinuri şi citostatice. Fostul șef de stat a răspuns la un comentariu venit la o postare de-a sa pe Facebook, în care critica lipsa de reacţie a Guvernului privind lipsa vaccinurilor. Autorul comentariului îl acuza pe Băsescu de ipocrizie afirmând că situaţia era aceeaşi şi în timpul mandatului său, iar acum impută actualului guvern criza aprovizionării cu vaccinuri şi medicamente împotriva cancerului.

”Şi pe vremea când eraţi preşedinte.. La fel era.. Sau mai rău... Chiar n-aveţi o oglindă să vă vedeţi cât de ipocrit sunteţi?! Sunteţi toţi o apă şi un pământ, numai excroci în politica asta, mai ales a ultimilor ani...”, a scris un cititor al paginii de Facebook al fostului preşedinte.

Citește și: Gest CHEIE al președintelui Iohannis care a făcut înconjurul lumii. Britanicii sunt furioși/ VIDEO

În replică, Traian Băsescu a afirmat că, în timpul preşedinţiei sale, nu au lipsit medicamentele, admiţând însă că acesta a fost meritul guvernelor.

”Oricât îţi este de scurtă memoria, nu pot să nu-ţi amintesc faptul că în mandatul meu nu au lipsit nici vaccinurile şi nici citostaticele, dar acesta nu a fost meritul meu, ci al guvernelor. Ce-i drept, unele medicamente erau ceva mai scumpe, dar se găseau. (Atenţie la cum scrii «excroci». Dă prost să scrii ca un om fără carte, când ataci gratuit un fost preşedinte. Ai putea face un mic efort să pari a fi un om instruit)”, a răspuns fostul preşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.