Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu a TURBAT: ”Serviciile se implică în campanie!”. Mesaj pentru Elena Udrea

Președintele Traian Băsescu susține că Elena Udrea a fost filată de serviciile secrete în excursia de la Paris și consideră că marea miză o reprezintă voturile Elenei Udrea, în turul II. Băsescu îi cere Elenei Udrea să nu negocieze cu nimeni în turul II și să lase electoratul liber.

”Elena Udrea a avut un tratament special, chiar și din partea colegei care urmează după dumneavoastră, doamna Sorina Matei. Poate ar fi mai bine să se gândească.

Este clar că serviciile s-au implicat în campania electorală, că au lucruri în neregulă. În data de 10 septembrie am chemat șefii serviciilor secret și prim-adjuncții lor și i-am atenționat să nu se implice în campania electorală.

După ce am vorbit de EADS și după ce a vorbit și doamna Udrea, imediat a fost replica. Un domn, cu nume românesc, postează pe blogul lui un text în care vorbește despre EADS, despre Țiriac, despre Ioan Rus și, hop, și Elena Udrea.

Toți jurnaliștii s-au aruncat ca un semn asupra acestei informații și s-a spus că Elena Udrea a furat și de la EADS. E senzațională femeia asta!

Oamenii s-au mai rafinat! Pe mine au încercat să mă termine cu filmulețul cu copilul, dar l-au scos prea rapid. Acum au venit în ultima săptămână de campanie.

Dacă vă uitați atent la fotografii, sunt făcute de sus. Deci, cineva știa că Elena Udrea merge la Paris. Am observat, spre surprinderea mea, că a fost fotografiată într-un magazin foarte ieftin, mă așteptam să fie la un magazin

Factura de la hotel este datată la 6 luni după ce au fost acolo. Am văzut că au sărit rapid anumiți ziariști să zică că au fost paparazzi de la noi. Măi, băiete! Aceasta este o operațiune a serviciilor secrete. Ce paparazzi ținea fotografiile din februarie până în septembrie.

Cum un paparazzi a putut să găsească o factură de la un hotel, care a fost emisă cu 6-7 luni în urmă?”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.