Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Basescu, atac furibund la Ponta

basescu cotroceni

Presedintele Traian Basescu a facut un atac furibund la adresa lui Victor Ponta pe care l-a numit mincinos si corupt dand exemple care sa justifice acuzatiile sale.

"Ponta e mincinos. Ponta este doctor - minciuna!  A plagiat. Domnul Ponta este corupt, a incercat sa scoata din lege matrapazlacul cu KazMunai. A scos o hotarare de Guvern prin care in loc sa ceara sa primeasca datoria de peste 500 de mil de dolari a convenit sa primeasca doar 200 de milioane. Nu s-a creat nici fondul de 1 miliard de dolari, nici macar biroul presedintelui care sa il conduca", a spus Basescu.

"A incercat sa bage pe seama CSAT o decizie pur comerciala - atribuirea contractului de privatizare  lui Gruia Stoica. Era partenerul dorit de coruptul Victor Ponta", a mai spus Basescu.

"Ponta cu sotia il ajung la numar de case pe sfantul Iohannis", a spus Iohannis subliniand ca aceste case nu se afla in declaratia de avere a lui Ponta.

El il acuza pe premier ca mituieste electoratul.

"Prin bugetul de stat mituieste electoratul. Face pomeni electorale din bani imprumutati. Populatia plateste campania lui Ponta", a mai spus Basescu.

El a subliniat ca o va sustine doar pe Elena Udrea.

"In ceea ce ma priveste, raman consecvent in a sustine candidatul PMP, doaman Elena Udrea, care e un om corect, care a facut ceva cat a fost ministru", a precizat Basescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.