Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, atacat la Constanța! A fost SCUIPAT/ UPDATE

Traian Basescu
Din mulțime, s-a apropiat un individ care l-a scuipat pe șeful statului. Atacatorul a fost imediat imobilizat de către angajații SPP, care l-au și încătușat. Bărbatul are 43 de ani și este din Constanța. El a fost dus la o secție de poliție.
În drum spre duba Jandarmeriei bărbatul de 43 de ani a spus că a făcut acest gest pentru că sora sa a decedat ca urmare a ceea ce a făcut Traian Băsescu. "Bărbatul a fost imediat imobilizat de ofițerii SPP din garda prezidențială, încătușat și predat Poliției în vederea continuării cercetărilor. Este născut în 1974, din Constanța și fără ocupație", susțin surse apropiate Administrației Prezidențiale pentru stiripesurse.ro basescu atacat el ___ Vezi și  Scurta istorie a “atentatelor” asupra presedintilor Romaniei Preşedintele Traian Băsescu a participat sâmbătă, în Portul Constanţa, la festivitatea de deschidere a activităţilor prilejuite de sosirea în port a navelor participante la Regata Mării Negre 2014. Şeful statului a participat şi la ceremonia de decorare a Navei-Şcoală "Mircea" şi la cea de înaintare în grad.

Nava Şcoală "Mircea" s-a întors din voiajul anual de instrucţie în care a plecat în 31 aprilie, ancorând sâmbătă dimineaţă în Portul Constanţa. În această perioadă, nava "Mircea", având la bord un echipaj format din 134 de ofiţeri, maiştri militari şi cadeţi români, alături de opt cadeţi străini, a participat la Regata Marilor Veliere din Marea Neagră.

11

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.