Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, despre candidatura la Primăria Capitalei: „Voi face ce trebuie”

Traian Basescu audiat la ICCJ

Traian Băsescu respinge varianta vehiculată în ultima perioadă, conform căreia și-ar dori să candideze la președinția Republicii Moldova. În schimb, în ceea ce privește posibilitatea de a se înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei, fostul președinte a refuzat să ofere un răspuns clar.

„Am văzut speculaţiile unor oameni de proastă calitate, punând aceast solicitare pe seama faptul că m-aş ascunde de procurorii români în Moldva. Din Moldova te aduce orice procuror în 24 de ore. În timpul meu s-au dat 500 de mii de cetăţenii româneşti pentru persoanele din Moldova, mi s-a părut firesc să cer şi eu cetăţenia moldovenească. Indiferent că statul moldovean va fi sau nu de acord, eu mi-am făcut datoria. N-am niciun gând să candidez. Ca să candidezi în Moldova, trebuie să ai 10 ani domiciliul acolo, dar mie nici prin gând nu-mi trece”, a declarat Traian Băsescu, citat de Adevărul.

În privința unei eventuale candidaturi la Primăria Generală, fostul președinte a declarat că preferă să mențină misterul.

„Dacă am lămurit-o că nu voi candida la preşedinţia Republicii Moldova, hai să mai păstrăm un mister. Să vedem. Analizez, voi face ce trebuie”, a conchis Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.