Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, fără griji legat de plângere: "Nu ma furnică deloc"

Traian Basescu

Basescu a spus la Adevarul Live ca Parchetul nu poate închide dosarul, doar l-a suspendat, dar a tinut sa mentioneze ca nici dupa ce îsi termina mandatul, pentru declaratii din timpul mandatului, nu poate fi tras la raspundere, iar actiunea a fost una politica: "Faptul ca 100 si ceva de pesedisti fac si ei plângere penala, daca nu faceau plângere penala, poate se mai putea discuta, dar a fost evident o actiune politica, si Parchetul a procedat conform legii, pentru ca exista în Constitutie si motivul pentru care un presedinte poate fi anchetat, pentru înalta tradare, în rest, nu poate fi anchetat, în timpul mandatului".

Întrebat daca îl furnica faptul ca în câteva luni îsi termina mandatul, presedintele a raspuns: "Nu ma furnica deloc, ba parca am si eu o asteptare sa ajung la capatul celui de-al doilea mandat".

Despre terenul cumparat prin credit, în judetul Calarasi, presedintele a tinut sa precizeze ca, "deocamdata, este o avere nematerializata, pentru ca terenul este garantie la creditul luat de la banca, care este peste un milion de euro".

"Peste 30 de ani, când o sa intre în posesia fiicei mele sau în posesia mea, 30 de ani cam mult pentru mine, când se va finaliza plata creditului, atunci va fi un asset al familiei", a declarat Basescu, întrebat daca, prin cumpararea acestui teren, a devenit si el "baron local".

Presedintele a mai spus ca nu se considera un om bogat, pentru ca nu s-au dus nici el, nici fiica sa cu banii în sacosa sa cumpere acest teren, ci s-a luat un credit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.