Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu își UMILEȘTE adversarii: Cei de la PNL pot să ne spună 'nene', că suntem în PPE cu cel puțin un an înaintea lor

www.romaniatv.net
traian Băsescu

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la prezentarea candidaților și programului PMP pentru europarlamentare, că liberalii trebuie să le spună membrilor Mișcării Populare ”nene”, că sunt membri în PPE cu cel puțin un an înaintea lor, conform Mediafax.

Citește și: EXPLOZIV Klaus Iohannis cere Camerei Deputaților REEXAMINAREA OUG pentru operaționalizarea SIIJ, către Camera Deputaților

”Unii par a fi interesați de indemnizația de europarl si cam atât. Trebuie să ne luăm în setrios misiunea, ca partid europarlamentar, ca partid care face parte din cea mai matre familie europeană. Otricum, colegii de la PNL pot să ne spună nene, că suntem membri în PPE cu cel puțin un an înaintea lor, așa că-i invităm să-i respecte pe cei mai în vârstă”, a declarat Traian Băsescu.

El a susținut că în PMP s-a instalat atmosfera fostului PD.

”Eu spun de mult că în acest partid se instalează tot mai mult atmosfera fostului PD, o atmosferă pe care mi-o doresc, o atemosferă care va fi cea care ne va propulsa către rezultate bune.”, a mai spus fostul președinte, care este primul candidat pe lista PMP la alegerile europarlamentare.

El a făcut aceste declarații la la prezentarea candidaților şi a programului Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare, care se desfășoară la Romexpo și la care participă 7000 de persoane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.