Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu și Orban au bătut palma. Înțelegere împotriva lui Tudose

Agerpres
basescu orban

După o scurtă perioadă de tatonări și replici publice, PNL și PMP s-au înțeles, iar oamenii lui Băsescu au decis să susțină moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Tudose.

Moțiunea PNL-USR a fost semnată de toți cei 24 de parlamentari PMP, deci și de Traian Băsescu. Moțiunea de cenzură este în lucru, varianta propusă până acum, cu titlul „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, fiind prezentată ieri de STIRIPESURSE.RO. (Vezi AICI textul moțiunii!)

Vezi și: SURSE - Gabriel Oprea, revenire în forță pe scena politică: război cu oamenii lui Băsescu

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac declara marţi că partidul pe care îl reprezintă ar putea susţine moţiunea de cenzură anunţată de PNL, dar îi acuza pe liberali că fac un joc de imagine şi şi-a exprimat nemulţumirea faţă de reticenţa acestora în ceea ce priveşte dialogul cu Traian Băsescu. De asemenea, Tomac reproșa PNL că nu are o variantă de înlocuire a lui Tudose, în vreme ce PMP l-ar propune din nou pe europarlamentarul Siegfried Mureșan.

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL, declara miercuri că au existat discuţii cu reprezentanţi ai PMP, iar formațiunea lui Băsescu strânge semnături pentru moțiune. Referitor la solicitarea PMP de a avansa o propunere de premier a opoziţiei, concomitent cu depunerea moţiunii de cenzură împotriva PSD, Turcan a afirmat că nu este de acord cu ideea de a vinde blana ursului din pădure.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.