Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu îl îngroapă pe Geoană dinainte să-și anunțe candidatura la prezidențiale: 'Ce putere l-a numit la NATO și atunci ne lămurim!'

basescu traian

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit vineri seară, la Prima News, despre o posibilă candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale. În acest context, el a aruncat „bomba”: „ce putere l-a numit la NATO?”, punând sub semnul întrebării loialitatea lui Mircea Geoană față de statul român.

„Primul lucru pe care Geoană trebuie să-l lămurească, nu vorbesc despre petrecerile de la Monaco, cu Rizea, cu mama-mare, cu Vanghelie, nu mă leg de asta, dar spun un lucru simplu, în condițiile în care România n-a revendicat postul de adjunct al secretarului general NATO, în numele cui se află acolo, care este statul care l-a susținut, care este statul care i-a cedat locul? Nu (n.red - este statul român). Deci statul român n-a cerut acea funcție. Trebuie să știți regulile cu NATO. Tradițional, secretarul general NATO este un european și obligatoriu adjunctul este un american. Cum se face că SUA i-au cedat lui Geoană locul de drept al SUA? Și eu pot fi de acord cu orice și cu parteneriatul cu SUA, dar nu cu oameni pe care îi plătesc SUA. Aș pune 50 de semne de întrebare asupra loialității lui față de statul român. Poziția mea este că Geoană nu are ce căuta în funcția de președinte al României, nici măcar în campanie. Ce putere l-a numit la NATO și atunci ne lămurim!”, a spus Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.