Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, întâlnire cu 'jurnalistul' Robert Turcescu

turcescu basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a întâlnit marţi, 5 mai, la restaurantul Izvorul Rece din București, cu fostul jurnalist Robert Turcescu, autodeconspirat ca ofiţer acoperit în toamna anului 2014. Informaţia a fost făcută publică de jurnalistul Patrick Andre de Hillerin, de la Caţavencii.

Pe blogul personal, Patrick Andre de Hillerin afirmă că întâlnire ar fi avut ca temă aşa-zisa televiziune online pe care Robert Turcescu a anunţat că vrea să o înfiinţeze şi pentru care strânge donaţii din SMS. "Dar dacă nici posesorul bucilor între care Turci și-a înfipt cu îndrăzneală limba atâția ani nu va indica un finațator viabil pentru proiectul online al acoperitului, acesta va rămâne doar o frecție pe Facebook. Iar fraierii care au vrut să doneze prin SMS vor rămâne cu o carte în format pdf și cu gustul amar al încă unei păcăleli pe care au luat-o de la un securist", scrie jurnalistul de la Caţavencii.

În schimb, Turcescu susţine că întâlnirea cu Băsescu nu are legătură cu televiziunea, ci ar fi fost un simplu interviu. Cât despre banii strânşi prin sms, fostul jurnalist/ofiţer acoperit garantează că donatorii nu vor 'lua ţeapă'. Dacă televiziunea nu va deveni realitate, cu sumele strânse vor fi achiziţionate echipamente TV ce vor fi donate unei facultăţi de jurnalism.

"Aia cu televiziunea lui Basescu, e din categoria sopirlelor bagate de baietii cu ochi albastri. Da, m-am intilnit cu Traian Basescu, intr-un spatiu public, da, am discutat, dar n-are nicio legatura nici cu televiziunea, nici cu banii, nici cu vreo conspiratie politica sau anti-DNA, ca tot am auzit ca se poarta astfel de speculatii. Va puteti inchipui ca un ziarist vrea sa faca un interviu cu un fost sef de stat? Wow! Asta da stire, nu?", scrie Turcescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.