Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu la atac: Arafat trebuie să plece. Face mult rău sistemului de urgență din România

raed arafat

Președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat că în opinia sa secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, trebuie să plece din sistem pentru că altfel va continua să facă mult rău sistemului de urgență din România.

”Arafat daca nu este schimbat sau nu se va retrage va face mult rau sistemului de urgenta din Romania. El trebuie sa isi schimbe mentalitatea altfel va face mult rau. Avem sisteme care pot fi cuplate la sistemul national. Am văzut că acum zice că acum a primit o lectie. Arafat este un etatist convinsi si el nu intelege ce inseamna concurența.

Când e un accident pe DN1 insira masinile rosii si face spectacol, dar nu poate gasi un avion in Apuseni, un planor prin munti, iar la Siutghiol nu e in stare ca la 30 de m de țărm să salveze niște oameni.

A fost distrusa si discreditata Salvarea in mod intentionat în dauna Pompierilor – acolo e doar un paramedic în timp ce Salvarea vine cu medic.”, a spus Băsescu într-o participare la Emisiunea Videocrația de la platforma on-line unde.tv

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.