Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, mesaj INCENDIAR: Să ţineţi minte ce v-am spus!

traian_basescu

În declaraţiile de vineri, 2 octombrie, preşedintele a desfiinţat recenta rectificare bugetară, pe care a legat-o de campania electorală şi de situaţia internaţională tensionată. Pe scurt, Traian Băsescu critică Executivul pentru că ar fi direcţionat bani pentru pomeni electorale şi nu pentru Apărare.

"Rectificarea bugetară a fost semnalul de discreditare în faţa cancelariilor occidentate. Multe cancelarii se întrebă cât de serioşi suntem. Cerem să fim protejaţi, dar noi nu ne luăm măsurile minimale", a declarat preşedintele.

Traian Băsescu trage un semnal de alarmă şi susţine că, în caz de nevoie, aliaţii occidentali ne-ar putea lăsa singuri în faţa unei agresiuni.

"Să ţineţi minte ce v-am spus! Nimeni nu o să rişte viaţa militarilor când tu ca stat ceri protecţie şi sacrifici bani în campanie, tai banii pentru invesţii. Mesajul este clar: nu vă băgaţi sub plapuma Articolului 5 să credeţi că ne puteţi chema să vă apărăm şi pe de altă parte vă şubreziţi ţara. Cred că trebuie să se revină la o abordare serioasă şi mai puţin electorală pentru că nu sunt vremuri uşoare. Avem o criza de securitate în regiune", a mai declarat preşedintele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.