Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, mesaj SPUMOS pentru Iohannis: 'Eu mergeam cu această întrebare la referendum și câștigam cu voturile electoratului PSD'

basescu

Replică spumoasă a fostului președinte Traian Băsescu, vizavi de întrebările puse de președintele Klaus Iohannis la referendumul pe Justiție.

Citește și: BOMBĂ Colegiul Consiliului Consultativ al Procurorilor Europeni CRITICĂ modificările făcute legilor justiției

"Președintele avea dreptul, numai că eu aș fi privit de zece ori la efecte. În varianta validării lui, nu vizează nimic. A făcut aceeași greșeală pe care am făcut-o eu. Dacă mă opream la 300 de parlamentari din care 100 de senatori și 200 de deputați normele erau implementate în câteva luni. Asta se făcea prin lege, dar ei s-au legat de faptul că eu am cerut o singură Cameră, lucru care cerea modificarea Constituției. Iohannis a făcut aceeași greșeală. A pus întrebări  Îi îndemn pe toți oamenii să meargă la vot, chiar dacă nu înțeleg a doua întrebare.
Dacă poporul nu e de acord și nu se validează referendumul înseamnă că poporul vrea amnistie și grațiere. Dacă nu se validează, a doua întrebareva duce la următoarea situație: tot PSD va fi la nunta OUG pe Justiție. Dacă nu se validează, va fi o înfrângere foarte grea pentru Iohannis. Îi slăbește și autoritatea să mai susțină independența Justiției. Eu mă duceam cu întrebarea cu 300 de parlamentari și câștigam fluierând cu voturile electoratului PSD", a declarat Traian Băsecu la Hotnews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.