Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Basescu pierde lupta cu Antenele si un serial turcesc

Presedintele Traian Basescu obisnuia sa atraga audiente uriase cand oferea interviuri televiziunilor. Insa fostul presedinte Traian Basescu nu mai reuseste aceasi performanta, dovada fiind interviul de luni oferit TVR-ului. Traian Basescu a fost intrecut in audienta de PRO TV (care difuza premiera emisiunii de divertisment: "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"), dar si de un serial turcesc deifuzat pe Kanal D, precum si de Antena 1 si Antena 3.

„Traian Băsescu nu mai este un generator de audiență TV”, este concluzia analistului media Petre Barbu, care a analizat cifrele furnizate de Kantar Media.

"Primul interviu acordat de Traian Băsescu după ce a părăsit Palatul Cotroceni, la emisiunea „Vorbește liber!” (TVR 1), luni, 16 februarie a.c., a avut o audiență medie de 491.000 de telespectatori pe minut la nivel național. Pe segmentul orar la care a fost difuzat, interviul a fost „îngropat” de programele „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Pro TV) și de serialul turcesc „Trădarea” (Kanal D)", mai precizeaza acesta, potrivit Reporter Virtual.

„Vorbește liber!”, emisiunea la care Traian Basescu a participat, acordand primul interviu in calitate te fost presedinte, a avut o medie de 491.000 de persoane pe minut (2,7% rating național. Vârful de audiență al interviului a înregistrat 629.000 de telespectatori pe minut), in ciuda faptului ca interviul a fost intens promovat, chiar si de alte posturi TV de stiri. Canalele concurente au avut, în intervalul orar 21:00 – 21:49, următoarele audiențe:

1. Pro TV – 2.531.000 telespectatori pe minut,

2. Kanal D – 1.504.000 telespectatori pe minut,

3. Antena 1 – 791.000 telespectatori pe minut,

4 Antena 3 - 715.000 telespectatori pe minut,

5 TVR - 491.000 telespectatori pe minut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.