Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu preia fosta echipă a lui Mihail Neamțu. Conducerea NR reacționează

noua-republica-logo-buzz-news

Organizația Mișcarea Populară sector 6 anunță că începând de luni, 7 decembrie, absoarbe organizația Partidului Noua Republică sector 6.  Concret, toți membri Noii Republici din sectorul 6 sunt din acest moment membri ai Mișcării Populare.

UPDATE: Președintele partidului Noua Republică, Alin Ioan Bota, a reacționat la comunicatul MP Sector 6, precizând că filiala Noii Republici Sector 6 nu mai exista, ea fiind dizolvată înaintea congresului partidului.

„Înainte de congres au fost dizolvate toate filialele partidului, inclusiv filiala S6. De jure ele nu mai există. Unul dintre motivele pentru care S6 a fost desființată a fost neplata cotizațiilor pe 2015. Personal, mă bucur că Mihai Stana a fost  membru NR. Sunt sigur că se înțelege talcul „a fost” și că a mers în MP pe o sinecură”, a declarat Bota.

Mihai Stana, fostul președinte al Noua Republică sector 6 susține, într-un comunicat de presă, că a părăsit partidul din cauza „schimbărilor survenite odată cu adoptarea noului statut”.

„Considerăm că acest partid nu ne mai reprezintă, motiv pentru care am decis să activăm politic în Mișcarea Populară. Având în vedere că acesta este un partid de dreapta ce promovează valori similare nouă, cu principii și viziuni pe care le împărtăsim, consider că această fuziune este una firească, ce va ajuta la promovarea valorilor democratice, la promovarea meritocrației și a oamenilor integri, la transformarea si înnoirea clasei politice în folosul comunității”, a declarat Mihai Stana.

De cealaltă parte, liderul MP Sector 6, Ștefan Enache, susține că alături de fosta echipă a Noii Republici partidul pe care îl reprezintă poate deveni o alternativă viabilă pentru locuitorii sectorului 6.

„Le mulțumesc noilor colegi că au decis să acorde încredere Mișcării Populare sector 6, astfel încât să ni se alăture. Am convingerea că împărtășim aceleași valori și vom putea crește atât organizațional cât și ideologic, pentru ca în scurt timp cetățenii sectorului să ne vadă ca pe o alternativă reală care să le reprezinte cu onestitate interesele”, a declarat Ștefan Enache.

Potrivit unor surse, Mihai Stana, va primi funcția de secretar executiv al MP sector 6.

Noua Republică este un partid înființat în urmă cu 3 ani de către Mihail Neamțu, fost apropiat al liderului Mișcării Populare Traian Băsescu în vremea în care acesta din urmă era președintele României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.