Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu prezintă lista momentelor penibile pentru Dragnea: 'Nimeni nu-l mai bagă în seamă'

inquamphotos.com / Ciprian Petcut
traian basescu rade

Traian Băsescu îl persiflează pe Liviu Dragnea, prezentând o listă a momentelor în care preşedintele PSD a fost contrazis de proprii colegi de partid. Fostul preşedinte a ajuns la concluzia că pe Dragnea nu îl mai bagă nimeni îl seamă, motiv pentru care ar fi devenit "penibil".

Vezi şi: 'BOMBĂ' în sistemul universitar: Peste 100 de profesori și studenți, luați PE SUS de mascați! Percheziții de AMPLOARE

Vezi şi: Buletinele de identitate, schimbare MAJORĂ. Cardul de sănătate, DESFIINȚAT

"Dragnea, tot mai penibil !

A vrut Dragnea să creeze Fondul Naţional de Investiţii. Grindeanu a spus NU, pentru că era o prostie care decapitaliza companiile de stat şi s-a îngropat ideea din programul Marelui Cârmaci.

A vrut Dragnea impozitul global pe veniturile din fiecare gospodărie. Grindeanu şi-a dat seama că ideea este inaplicabilă şi a spus NU, Marelui Cârmaci.

A vrut Dragne impozitarea cifrei de afaceri a companiilor. Tudose a spus NU, pentru că sistemul este incompatibil cu regulile Uniunii Europene, ceea ce Marele Cârmaci nu ştia.

A vrut Dragnea impozitarea salariilor mari. Tudose a spus NU, pentru că măsura nu aduce mai nimic la bugetul de stat, aşa cum credea Marele Cârmaci.

A vrut Dragnea să numească prin Carmen Dan şeful DIPI. Tudose a spus NU pentru că nu a vrut să fie păpuşărit de Marele Cârmaci.

A vrut Dragnea să-i dea afara din PSD pe Ponta, Grindeanu, Ivan. Organizaţiile PSD din teritoriu au spus NU, pentru că nu recunosc dreptul de viaţă şi de moarte a Marelui Cârmaci asupra membrilor partidului.

Altfel spus, Dragnea dă în spaţiul public citate din programul de guvernare inept, scris de Vâlcov, sau dă „indicaţii preţioase” partidului, dar nimeni nu-l mai bagă în seamă.

Sunt curios când o să priceapă Marele Cârmaci, şmecheraş viclean de Teleorman, că a ajuns penibil.

Iar despre o nouă moţiune de cenzură împotriva propriului guvern, nu mai poate fi vorba...", scrie Băsescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.